Ylös

Dieselaggrekaatit

geko

GEKO dieselaggregaatit takaavat rakennustyömaan, väestönsuojelun ja kaikkien muidenkin varavoimaa tarvitsevien kohteiden vahvan ja vakaan energiatuotannon. Erityissuunniteltu melun vähentämiseen liittyvä ominaisuus yhdessä huippuluokan DEUTZ dieselmoottorin kanssa aiheuttaa huomattavasti vähemmän melupäästöjä, standardit edellyttävät.

Ammattilaisten erittäin kovat toimintavaatimukset kovaan jatkuvaan käyttöön ja kovissa ilmasto-olosuhteissa on otettu suunnittelussa ja tuotannossa huomioon, jotka mahdollistavat huippuluokan GEKO dieselaggregaattien toiminnan näissä korkean vaatimustason olosuhteissa. Myös näissä on osoitettu korkean GEKO laadun jokainen pienikin yksityiskohta. Kaikki osat melua vaimentavassa sääsuojassa  ovat suojattu korkeatasoisella ja pitkäaikainen pulverimaalauksella. Sääsuoja on toteutettu myös mahdollistaen helpon huollettavuuden dieselaggregaatille.

Kuljetusta ja siirtoa varten ovat yhden pisteen nostolenkki ja trukkipiikkien nostokohdat asennettuna perusrunkoon vakiotoimituksena. GEKO tuoteperhettä voidaan täydentää vielä lukuisilla saatavilla olevilla lisävarusteilla erilaisten toimintavaatimuksien mukaisesti.

Dieselb000174_20110726

Dieselaggregaatit alk. 5kVA

- epätahtigeneraattorit 6,4kVA saakka
- koteloidut mallit alk. 8kVA
- laadukkaat teollisuusmoottorit mm. Hatz, Mitsubishi ja Deutz
- useita lisävarusteita mm. automaattikäynnistykset, lisätankit, rengassarjat, trailerit, yms.

Yhdistävä tekijä