Ylös

stuk                62           Hankintaturvaliike_logo 2           Premium_dealer_2010-V             

 

Tyrvään Sähkötyö Oy perustettiin nykyisten omistajiensa toimesta vuonna 1989. Toimintaa johdettiin alkuperäisistä tiloista Vammalan Asemakadulla aina vuoteen 2004 jolloin uudet nykyaikaiset toimitilat valmistuivat naapuriin. Niin toiminta kuin henkilökuntakin on vuosien varrella kasvanut ja nykyään Tyrvään Sähkötyö Oy on vaativien julkisten ja kaupallisten rakennusten sähköurakointiin erikoistunut yritys.
45
Asemakatu 23, Sastamalan Vammalassa

Varsinaisen sähköurakoinnin rinnalle on tullut myös erikoisaloja, Tyrvään Sähkötyö Oy on Kempin jälleenmyyjä sekä hitsauskoneiden huoltopiste. Ilmalämpöpumppujen myynnin, asentamisen ja huollon myötä yrityksestä on tullut myös teollisuuden ja kaupan kylmähuoltaja. Sähkökonekorjaamomme huoltaa vuosittain lukuisia sähkömoottoreita aina kääminnästä lähtien.

Alkuvuodesta 2013 laitettiin alulle toisen toimipisteen rakentaminen Nokian Kolmenkulmaan. Valmistuttuaan toimipiste tulee helpottamaan Tampereen alueen työmaiden logistiikkaa. Toimipiste avattiin kesäkuussa 2014 ja tiloissa toimii oma sähkötarvikemyymälämme sekä Hitsausmaailma.
IMG_20200624_103113
Kolmenkulmantie 1, Nokia

Yhdistävä tekijä