Takaisin ylös

Ilmalämpöpumput

Löydät meiltä ratkaisun juuri sinun tarpeisiisi.
Soita ja tilaa maksuton arviointikäynti    050-3073102 Ilkka WaseniusAsennamme Mitsubishin sekä Green ilmalämpöpumppuja

Mikä on ilmalämpöpumppu?

Sopiiko se meille?

Miten se toimii?

Syntyykö todella säästöä?

Ilma-Ilma lämpöpumppu

Ilma-ilma lämpöpumppu kerää lämmön ulkoseinälle asennettavan puhallin/höyrystinyksikön avulla ja lämmön luovutus tapahtuu yhden tai useamman puhallin/lauhdutinyksikön kautta suoraan rakennuksen sisäilmaan. Lämpöpumppu on pitkälle kehitetty varmatoiminen, kaukosäätimellä helposti ohjattavissa oleva laite. Laitteita on maailmalla käytössä kymmeniä miljoonia yksikköjä.

Ilma-vesi lämpöpumppu

Ilma-vesi lämpöpumpuissa lämmön keruu tapahtuu ulkoilmasta ulkoseinälle sijoitetun puhallin/höyrystinyksikön avulla. Lämmön luovutus tapahtuu lauhdutin-lämmönsiirtimessä joko käyttöveden lämmittämiseen ja/tai lämmitysverkoston veteen. Järjestelmä vaatii lämminvesivaraajan asentamisen. Ilma-vesi lämpöpumpun asennus ei edellytä poraamisia maaperään saatikka puutarhan myllertämistä ylösalaisin.

Laatua ja varmuutta

Tyrvään Sähkötyö Oy on A-oikeudet omaava sähköasennusyritys jonka Turvatekniikan Keskus TUKES on hyväksynyt kylmäasennusliikkeeksi. Edustamamme merkit ovat varmatoimisia ja yhdessä ammattitaitomme kanssa saatte meiltä toimituksen josta on iloa vuosiksi. Tyrvään Sähkötyö on Hankintaturvaliike.

 

Yhdistävä tekijä